MEET THE TEAM

Hey I’m Devanshu

Devanshu Sharma is an Accounts Manager at YouWeCan. He pursued Bachelor’s in Commerce (Honours), Zakir Husain Delhi College, Delhi University, Chartered Accountant – Intermediate Level and Specialization in Accounts, Taxation, and Finance. He has also completed his MBA in Finance from IMT Ghaziabad. He looks forward to being a part of YWC and utilizing his skills to help the foundation unlock it’s potential. He considers himself a perfectionist and aspires to prove that with the work he does. His undying spirit of learning pushes him every day to move forward.

 

 

Q 1. Three words to describe your personality?

Ans. Stoic, Intuitive, Ardent

Q 2. What is your comfort food?

Ans. Rajma Chawal

Q 3. If a movie was made about your life, what would it be?

Ans. Skip

Q 4. If you could travel to any part of the world, where would you go and why?

Ans. Iceland to see the northern lights

Q 5. What are 3 words to describe working at YWC?

Ans. Positive, Engaging Environment, Supportive

Q 6. What motivates you to do what you do?

Ans. My father and his advice motivate me to become a good man and be a better human being in life.

Q 7.What’s the best piece of advice you’ve ever received?

Ans. Never make decisions when the mind is in a negative space, it only leads to worse outcomes.

Q 8. A special memory from your time spent with the YWC family?

Ans. My very first time being a part of ‘The Stump cancer Cricket Tournament’ and playing for the team.

Q 9.What has living in a pandemic taught you?

Ans. It taught me that in the face of adversity what matters is the love and support and respect of people in life.

 

Hey I’m Ritu

Ritu is an Accounts Manager at YouWeCan. She has completed her Masters in Commerce. She looks forward to bringing her expertise in development and growth along with her. Her optimistic way of striving towards her goals, combined with her high spirits has made her a valuable addition to the team.

 

 

 

 

Q1. Three words to describe your personality?

Ans. Patience, Smile, Hardworking

Q2. What is your comfort food?

Ans. Indian Food

Q3. If a movie was made about your life, what would it be?

Ans. Every day is challenging. Anything can be happened, but let’s laugh on every problem and keep moving.

Q4. If you could travel to any part of the world, where would you go and why?

Ans. Disney World, Orlando Florida. It’s my childhood dream. I want to enjoy all the rides.

Q5. What are 3 words to describe working at YWC?

Ans. Environment, Supportive Team, Behavior

Q6. What motivates you to do what you do?

Ans. My Dad’s lesson (work is worship)

Q7. What’s the best piece of advice you’ve ever received?

Ans. Consistency is the key of success

Q8. A special memory from your time spent with the YWC family?

Ans. Mission 1000 beds

Q9. What has living in a pandemic taught you?

Ans. We can survive happily in less resources.

Don’t forget to share this post!

Related Articles

CHANGE- INSIDE OUT!

For the weak-hearted and the strong minds; For those who are living in fear or those who are conquering life; For those who think they have been cheated in life

MEET THE TEAM

Dr. Tanvi Yadav is a Project Coordinator at YouWeCan. She is extremely thrilled to be utilising her zeal and zest into taking the Yuvraj Singh Foundation to greater heights. She

Netal Rathi

YOUWEFAN | YUVIAN’S FOREVER

In conversation with Netal Rathi, a Yuvian and active member of the YouWeCan Family – on what makes him amplify the YWC message.   Ques.  Introduce yourself.  Where are you